Természetgyalázásnak nevezte az Avasi kilátó építkezését egy miskolci, ebből lett a vita

Megosztás

Folyamatosan zajlik az Avasi kilátó felújítása, ám vannak olyanok, akiknek ez sem tetszik. A közösségi média hozzászólói azonban nagyon nem értettek egyet a kritikussal.

Az egyik helyi csoportban igen éles felkiáltással tette közzé nemtetszését az építkezések miatt egy (profilja alapján) helyi hölgy. “Nesztek miskolciak! Eddig (viszonylag) csendes, üdítő séták színhelyén étteremépítés miatti természetgyalázás.” Ezt két, rendkívül rossz felbontású képpel igyekezett alátámasztani.

Ám az éles kritikát hasonlóan éles válaszok követték. “A kilátó építésekor talán nem volt ilyen? Az építési munkálatok végén vissza lesz parkosítva. De akkor majd az lesz a baj gondolom, hogy ősszel nincs a falevél összeseperve…” Volt, aki a képfelbontás miatt annyit kérdezett, hogy kaputelefonnal fotózta-e a posztoló a két képet. (2023-ban valóban nagyon ritka az ilyen gyenge felbontású fénykép a közösségi médiában.)

Mások szintén nyugodt hangnemben reagáltak, miszerint építkezésnek hívják a dolgot. Pont nemrég jártak arra. A játszóteret nagyon jól megcsinálták szerintük és remélik, itt is jó lesz a végeredmény. A Panoráma söröző lebontása is szóba került, hogy vajon az is építménygyalázás volt-e. Volt, aki viszont kissé személyeskedő választ adott.

“A lakóingatlan, ahol él a posztoló hogy és milyen körülmények közt épülhetett? Kinőtt a földből, a virágos réten? Nem. A szükséges munkaterület rekultivációja után szebb lett, mint valaha. Unatkozó nyugdíjas, de tényleg már.” “Egy építkezés már csak ilyen! Ha nem épül semmi, az a baj, ha épül, vagy felújítás az a baj!”

Miskolcon valóban mindennel csak a baj van? Mindenben csak a negatívum?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek